Du er her: AU  Medarbejdere  KS klubben Nyt fra TR og klubbestyrelsen 26. november 2014

26. november 2014

Kære alle sammen

Vi er meget glade for at kunne præsentere KS Klubbens nye hjemmeside, som vores webmaster Marianne Dammand Iversen har udviklet.

Du finder hjemmesiden her: http://ksklubben.au.dk/

Vi vil fremover bruge hjemmesiden som et dialog- og informationsforum, hvor I kan holde jer orienterede om kommende arrangementer, finde referater fra generalforsamlinger og bestyrelsens møder, samt andre relevante informationer.

Hvis I har spørgsmål til bestyrelsen, kan I benytte linket nederst til højre på websitet. I er selvfølgelig altid velkomne til at sende en mail til mig.

Vi vil også meget gerne have jeres bidrag til siden. Så har I informationer, arrangementet el., som kunne være relevant for andre KS medlemmer, må I meget gerne sende Marianne (dammand@cs.au.dk) eller mig en mail.

Jeg håber, I vil tage et kig på KS Klubbens nye hjemmeside og sende os evt. ris og ros J

Siden sidst

  • I kølvandet på rektors udmelding om den fremtidige organisering på AU, er omorganiseringerne på de administrative områder nu gået i gang, lige som der pågår drøftelser om fremtidig institutopdeling på nogle af fakulteterne. Universitetsledelsen og hele lederkredsen arbejder på at få de sidste brikker til at falde på plads og tillidsrepræsentanterne fokuserer især energien på de medarbejdere, der er ansat i områder, der endnu er usikkerhed om.
  • Der er oprettet ’interim LSU’er’  for fakulteternes nye administrative centre (de administrative centre består af front office medarbejderne fra de tidligere vicedirektørområder). Medarbejdersiden i interim LSU ’erne består af medarbejderrepræsentanter fra de gamle vicedirektørområder. KS er repræsenteret i tre ud af fire interim LSU’er (på Arts, BSS og ST).  

I kan fortsat holde jer opdateret om processen på denne hjemmeside: medarbejdere.au.dk/strategi/problemanalysen/forside/

Samarbejdsudvalgene følger processen og I kan holde jer opdateret om arbejdet i de forskellige samarbejdsudvalg (LSU’er, FSU’er, ASU og HSU) via denne hjemmeside: medarbejdere.au.dk/administration/hr/samarbejdsudvalg/

 

Med venlig hilsen

Marie Louise Bro Pold
Formand KS Klubben på AU

3615 / i42